Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!

 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 • Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
 • 2022-04-12
  A Szolnoki Sportcentrum árusok és kézművesek jelentkezését várja a Családi Majális, a Szent István-napi, Tisza Hal Napja, illetve a Szolnoki Advent rendezvényekre.
   
  Jelentkezni a linkre kattintva, a jelentkezési lap kitöltésével lehet:
   
  Családi majális: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/felhivas-csaladi-majalis/?fbclid=IwAR2scFAJDTlu5nhWceOYpy9Z_M4y6xCf2EVNQZjMLxwnlkNqFN1XErF0duI
   
  Szent István-napi rendezvény: https://szolsport.hu/uncategorized-hu/szent-istvan-nap-2022/
   
  Tiszai hal napja: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/9-tiszai-hal-napja-szolnoki-sparhelt-fesztival/?fbclid=IwAR15efyI-R0laKn11Hhrx_jXWAwBBrHByLYS0Ikr7WtyrrT9ikMHoZSsKyE
   
  Szolnoki Advent: https://szolsport.hu/kiemelt-rendezvenyek/advent-2022/?fbclid=IwAR0R77m99jmWMdI_Gep_-pbeU2iDqaZuR0VgwtQGyxz0-8mrnd1atb1LBnM

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megnyílt a Várkapu látogatóközpont

  2024-05-28

  Európa végváraként védjük a kontinens keresztény kultúráját, védjük nemzeti mivoltunkat - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szolnokon.

  Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetésről

  2024-05-27
  A korábbi évekhez hasonlóan Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is biztosítja a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.
   

  A 175 évvel ezelőtti szolnoki csatára koncertekkel emlékeznek a Szolnoki Szimfonikusok

  2024-05-22

  175 éve, 1849 tavaszán zajlott a dicsőséges tavaszi hadjárat. A jeles évforduló kapcsán a magyar állam több lépést is tett azért, hogy a sokszor névtelen hősöknek méltó emléket állítson. A Szolnoki Szimfonikus emlékkoncerttel tisztelegnek az évforduló előtt. A részletekről Patkós Imre szakmai igazgató, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester tartott sajtótájékoztatót.

  Nyári tábor

  2024-05-21

  A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. 2024. június 24-től 2024. augusztus 23-ig naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári tábort szervez.

  Átadták a Szolnok Családbarát Munkahelye címeket

  2024-05-15

  A városháza dísztermében tartott ünnepségen adták át – immár ötödik alkalommal – a  „Szolnok Családbarát Munkahelye” címet, melyen Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.