Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

 • Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása
 • Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása
 • 2021-09-23

  Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

  A felújítási munkák kormányzati forrás biztosításával mintegy 117 millió forintból valósulnak meg, melynek során a teljes pályaszerkezet és az út szegélyek cseréje, valamint a víznyelők és a folyókák rekonstrukciója történik.

  Az intézmények és garázsok megközelítése érdekében a kivitelezés két ütemben zajlik, így nincs szükség a teljes útzárra.

  A munkálatok szeptember közepén kezdődtek, a tervezett befejezés november közepe.

  Ezzel azonban még nem ér véget a területet érintő felújítások sora. Október végén 189 millió forint uniós forrásból megkezdődik a Bacsó Nándor úti járda felújítása teljes hosszában, valamint a Balogh Béla úti parkoló (Spar áruház mögött) és a Bacsó Nándor út másik végén található autóbusz forduló felújítása.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  „A haza minden előtt"

  2021-10-23

  Ahogyan szerte az országban, úgy Szolnokon is az ’56-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékeztek ma. 

  Működésbe lépett az ipari park vizét biztosító telep

  2021-10-21

  Elkészült az ipari park vízellátását és szennyvízelvezetését biztosító telep. A csütörtöki projektzáró rendezvényen elhangzott, hogy a több mint hétszáz millió forintos beruházás elsődleges célja a rendszer függetlenítése volt. 

  Megújult a Moha utcai játszótér

  2021-10-21

  Újabb állomásához érkezett a város játszótérfejlesztési programja, csütörtökön hivatalosan is megnyitották a Moha úti játszóteret.

  Mindenszenteki és halottak napi megemlékezéssel kapcsolatos tudnivalók

  2021-10-20

  Megerősített szolgálat, menetrendváltozás, temetői nyitvatartási rend, gépkocsiforgalom, sírjelek, sírhelyek, további parkolási terület biztosítása.

  Hazánk és a megyeszékhely gazdasági fejlődéséről tájékoztattak

  2021-10-20

  Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót a hazai gazdaság közelmúltban elért eredményeiről a Galéria Étteremben.