Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ezen a héten is lesz szúnyoglárvairtás Szolnokon

 • Ezen a héten is lesz szúnyoglárvairtás Szolnokon
 • Ezen a héten is lesz szúnyoglárvairtás Szolnokon
 • 2021-05-04

  Az Országos Katasztrófavédelem által koordinált szúnyoggyérítés folytatásaként Szolnokon és térségében.április 30-án ismételten 1000 hektáron légi biológiai szúnyog lárvairtás történt.

  A gyorsan melegedő időjárás miatt a fent maradt tenyészőhelyeken Szolnok város területén május 7-én (tartaléknap: 2021. május 8-9-10.) az időjárás függvényében az önkormányzata saját költségvetéből légi biológiai szúnyog lárvairtást végeztet.

  Előreláthatólag Szolnok közigazgatási területén belül 500 haektáron történik - főleg a Tisza folyó ártéri részében kialakult időszakos, sekély pangó vizek és szúnyog bölcsők - kezelése. Lárvairtásban részesül a Szandaszőlősi melletti Tisza ártér, a Vegyi ltp. és a Tisza közötti területek, árapasztó csatorna-mentetlen rész, Milléri Tisza ártér.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A belvárosi nagytemplom után megújult az egykori ferences rendház is

  2021-05-13

  Az elmúlt évtizedben nem volt olyan év, amikor ne újult volna meg valamilyen intézmény Szolnokon. Egymás után szépültek az iskolák, óvodák, bölcsődék, az utóbbi néhány esztendőben pedig több szolnoki templom, a város gyönyörű, régi épületei is új „ruhát” kaptak. Ezek sorában a belvárosi nagytemplom és a mellette lévő egykori ferences rendház felújítása volt a legnagyobb beruházás.

  Emelkedett a települési gyógyszertámogatás jövedelemhatára Szolnokon

  2021-05-05

  A pandémia miatt nehezebb évet zárt az ország, a járvány elhúzódása pedig számos család életét megnehezítette. Az önkormányzat települési gyógyszertámogatással kapcsolatos döntése azonban sokuknak jelenthet segítséget. A részletekről Györfi Mihály alpolgármester tartott sajtótájékoztatót szerdán.

  Garanciális javításokat végeznek a Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon

  2021-05-05

  Május 6-án csütörtökön garanciális javításokat végeznek a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon.

  Habara István r. törzsőrmester kapta a Szolnok rendőre elismerést

  2021-05-03

  A rendőrség napja alkalmából idén is egy Police órát kapott Szolnok önkormányzatától egy kiváló munkát végző rendőr.

  Plusz kormányzati támogatást kapott Szolnok a Véső út és térsége fejlesztéséhez

  2021-05-03

  Mintegy 727 millió forint plusz kormányzati támogatást kapott Szolnok város önkormányzata a Véső út és térsége fejlesztéséhez - jelentette be Kállai Mária fideszes országgyűlési képviselő hétfőn Szolnokon.