Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása

 • Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása
 • Folytatódik a 4-es főút elkerülő szakaszának felújítása
 • 2019-07-26

  A 4. számú Budapest - Debrecen - Záhony elsőrendű főút Szolnok elkerülő szakaszának burkolat-és hídfelújítási munkálatai július 29. és augusztus 4. között az alábbiak szerint folytatódnak.

  A jövő héten az Alcsi Holt-Tisza-híd felújítási munkálatai az utolsó fázisba érkeznek, valamint megkezdődik a tengelysúly mérő kapuzat és a tervezési szakasz vége közötti főúti szakasz burkolatának felújítása (aszfalt kopóréteg építés).

  Július 29-31. között (hétfő-szerda) a Holt-Tisza-hídon a hídfelújításhoz kapcsolódó munkálatok miatt továbbra is félpályás lezárásra kell számítania a közlekedőknek. A nappali időszakban jelzőőrök, az éjszakai időszakban forgalomirányító fényjelző készülékek fogják irányítani a forgalmat.

  Augusztus 1-2. között (csütörtök-péntek) a tengelysúly mérő kapuzat és a tervezési szakasz vége közötti mintegy 650 méter hosszúságú szakaszon félpályás lezárás mellett megkezdődik az aszfaltburkolat marása. A burkolatmarás érinti a 4-442. számú főutak különszintű csomópontjának (Kertész úti csomópont) területét is a mellékelt helyszínrajzok szerint. A váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök fogják irányítani.

  Augusztus 3-4. között (szombat-vasárnap) a lemart szakaszon félpályás lezárás mellett az aszfaltburkolat építésére kerül sor. A váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök fogják irányítani. Az aszfaltozási munkák során a Kertész úti csomópont fel-és lehajtó csomóponti ágai lezárásra kerülnek az 1. és a 2. helyszínrajzoknak megfelelően. A csomóponti ágak forgalma az egyéb városi bevezető szakaszokra kerül átterelésre. Augusztus 3-án (szombat) a Budapest - Debrecen forgalmi sáv (szelvényezés szerinti jobb oldal) kerül lezárásra, valamint a Kertész úti különszintű csomópont felhajtó ága (1. helyszínrajz). A városközpont, illetve Szandaszőlős városrész irányából „Debrecen” úti cél a Kertész úti körforgalmú csomópont és az önkormányzati kezelésű Debreceni úton keresztül lesz megközelíthető. Augusztus 4-én (vasárnap) a Debrecen - Budapest forgalmi sáv (szelvényezés szerinti bal oldal) kerül lezárásra, valamint a Kertész úti különszintű csomópont lehajtó ága (2. helyszínrajz). Debrecen irányából a „városközpont” és „Martfű” úti célok a Debreceni úton keresztül lesznek megközelíthetőek.

  Tekintettel a 4. számú főút nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelésére, valamint a város járműforgalmának várható nagyságára, a burkolatmarási munkálatok és a forgalomterelés időtartama alatt a főúton, valamint a Kertész úti csomópontok környezetében és a Debreceni úti szakaszon torlódásokra kell számítani. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét. A főbb döntési pontokban terelőtáblák fogják jelezni a megváltozott forgalmi rendet.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Okos Ingázás konferencia

  2019-12-09

  A Smart Commuting – CE1161 - Európai Uniós projekt keretében a programban résztvevő települések polgármesterei illetve a közösségi közlekedés szolgáltatói találkoztak és vitatták meg a fontos kérdéseket. A megbeszélésen bemutatták az eddigi eredményeket, valamint a közösségi közlekedésről készült felmérést. Az egyeztetés során szó volt a pilot akcióról is.

  Patinás épület homlokzata szépül a belvárosban

  2019-12-06

  A Baross út és a Szapáry út városunk két olyan utcája, amely a legtöbbet megőrizte Szolnok háború előtti utcaképéből. Ezek közül a közelmúltban már több homlokzata is megújult, jelenleg a Baross út 7. szám alatti patinás épület megszépítésén dolgoznak a szakemberek.

  Ajándékkal teli mikulás csomagokra bukkanhatunk Szolnok terein

  2019-12-03

  A Szolnoki Városi Baleset-megelőzési Bizottság a Szolnok Városi Diákok Tanácsával közösen az idén rendhagyó módon készül. „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” elnevezésű kampányával csatlakozik a közösségi oldalon népszerű „Hagyj el egy Mikulás csomagot!” eseményhez. A baleset-megelőzési bizottság Mikulása 2019. december 5-én, csütörtökön a délutáni órákban Szolnokra látogat, és 15 darab csomagot fog elhagyni Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban.

  Új közösségi házzal gyarapodik Szolnok

  2019-11-30

  „Gyülekezet a városért.” - ez a - mai kifejezéssel élve - szlogenje a szolnoki evangélikus gyülekezetnek, amely temploma mellé egy közösségi házat épít, hogy közelebb hozza az egyházhoz az embereket. A épület ünnepélyes alapkőletételén Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester is részt vett.

  Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel

  2019-11-29

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata „Családbarát Szolnok” címmel logópályázatot hirdet

  Jelentkezési lap