Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Itt a SzolnokApp, a városi mobilapplikáció

 • Itt a SzolnokApp, a városi mobilapplikáció
 • Itt a SzolnokApp, a városi mobilapplikáció
 • 2016-11-18

  SzolnokApp néven új mobilapplikációt fejlesztett ki Szolnok önkormányzata. Az androidos és iOs-es platformokra egyaránt ingyenesen letölthető alkalmazás a tájékozódáson, programok, hírek elolvasásán túl hibabejelentésre, városüzemeltetési problémák jelzésére is alkalmas.

  - Egy olyan applikáció fejlesztésén dolgozunk tavasz óta, mely a szolnokinak és az ide érkező vendégeknek is egyaránt sokat segít – mondta a SzolnokApp bemutató sajtótájékoztatójának Szalay Ferenc polgármester.

  Az applikációval párhuzamosan a városi weboldalt is fejlesztette az önkormányzat.

  Az új alkalmazás mind a turisták, mind a szolnoki lakosok szempontjából hasznos eszköz. A felhasználók mobiltelefonjuk segítségével, több platformon (iOS, Android), mobilapplikáción keresztül, amely internethasználatot igényel, kaphatnak tájékoztatást a városi hírekről, közösségi programokról, turisztikai látnivalókról.

  Fejér Andor alpolgármester kiemelte, hogy rövid időn belül a város öt közösségi terén, a Kossuth téren, a Rózsakertben, a Hild téren, a Tiszai hajósok terén, valamint a vasútállomás környékén ingyenes wifiszolgáltatást indít az önkormányzat, ami segítheti a SzolnokApp használatát is.

  Az applikáció egyik fontos szelete a „Városőr” alkalmazás, melynek célja, hogy a lakosság jelzései alapján a városüzemeltetéssel kapcsolatos bejelentéseket leegyszerűsítse, felgyorsítsa.

  - A program az egyént helyezi a középpontba – mondta a sajtótájékoztatón Nagy János, a hivatal munkatársa - kiváló lehetőséget biztosítva a városba érkezőnek arra, hogy csupán a telefonját a kezében tartva elérhesse kívánt úti célját.

  Legyen az a város egy nevezetessége, egy szolnoki kulturális-, vagy sportprogram, egy jó hely, ahol egy finom ebédet, netán egy ízletes kávét fogyasztana, vagy egy kényelmes szállás, ahol nemcsak egy éjszakára, de több napra is megpihenhet, a SzolnokApp ehhez tökéletes segítséget ad.

  A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Szolnoki programok, illetve a várossal kapcsolatos lehető legfrissebb információk, hírek tekintetében az oldalon tájékozódjon először, sőt, célunk, hogy ne csak a város tájékoztassa a használót, hanem a használó is a várost.

  Ezen elgondolásra, a kölcsönösség elvére építve született meg a program Városőr funkciója. Bármilyen meghibásodás, kátyú, vagy éppen nem világító kandeláber észlelése esetén várjuk bejelentését.

  A rendszer a pontos GPS koordináták észlelését követően közvetlenül továbbítja a problémát a hivatal ügyintézőjének, aki beazonosítja a hiba forrását és intézkedést tesz annak megoldása érdekében. A program e funkciója a hivatali ügyintézés részét képezi a bejelentések, a hibák elhárításának gördülékenyebb, gyorsabb végrehajtása érdekében.

  Az alkalmazás letöltése és használata a felhasználó számára díjmentes, a teljes feltöltött tartalom szabadon elérhető. A letöltésre az AppStore-ból és az Android Market-ről van lehetőség. A program letöltése és használata során generálódó adatforgalom a felhasználó mobil díjcsomagjában meghatározott módon kerül kiszámlázásra saját mobilszolgáltatójától.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Két kiváló szakember kapott Kálmándi Mihály-díjat Semmelweis-nap alkalmából

  2024-07-02

  Semmelweis-nap alkalmából tartottak ünnepséget a városháza Hubay Ferenc dísztermében, ahol átadták a Kálmándi Mihály díjat, illetve öt fogorvos címzetes főorvosi címet igazoló oklevelet kapott.

  Különleges programokban bővelkedik az idei Múzeumok Éjszakája

  2024-06-18
  Tárlatvezetések, szerelmi jósda, tűzugrás, zenés programok és kézműves foglalkozások is szerepelnek a Múzeumok éjszakája programjában Szolnokon.
   
      

  Évadzáró: Molnár László színművész a Szolnoki Szigligeti Színház örökös tagja lett

  2024-06-06

  Eredményes évadot tudhat maga mögött a Szolnoki Szigligeti Színház. A csütörtöki évadzáró társulati ülésen főként ezeket ismertették.

  A pedagógusokat köszöntötték a Szolnoki Galériában

  2024-05-31

  A legszebb hivatást gyakorolják, gyermekeket nevelnek, jellemet formálnak, példát mutatnak. A szolnoki önkormányzat csütörtökön a Szolnoki Galériában köszöntötte a pedagógusokat. Az eseményen megjelentek a vármegyeszékhely és a vármegye elöljárói, számos intézmény és hivatal képviselője, és természetesen a főszereplők: oktatók, nevelők, pedagógusok. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Lázár János építési és közlekedési miniszter.

  Fókuszban a daganatos betegségek - Egészségfórumot tartottak a városházán

  2024-05-30

  A mozgásszegény életmódnak, az egészségtelen táplálkozásnak is köszönhetőn egyre gyakoribb a rákdiagnózis, a civilizációs betegség mind több embert érint. A megelőzésről, a gyógyítás és gyógyulás lehetőségeiről tartottak egészségfórumot a városházán.