Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Jelentkezz szerződéses határvadász képzésre!

 • Jelentkezz szerződéses határvadász képzésre!
 • Jelentkezz szerződéses határvadász képzésre!
 • 2022-08-17

  Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít. 

  Jelentkezni az alábbiak szerint lehet: A jelentkezést elektronikus úton hatarvadasz@kr.police.hu elektronikus levelezési címre, postai úton a Készenléti Rendőrség elérhetőségeinek egyikére szükséges megküldened, továbbá személyesen is leadhatod a rendőri szerveink bármelyikénél.

  Kérjük, hogy az elektronikus levél tárgyában vagy a borítékon tüntesd fel: „Szerződéses határvadász képzés”.

  A képzés tervezett helyszínei:
  - Készenléti Rendőrség Bács-Kiskun Megyei Határvadász Század elhelyezési körlete Cím: 6400 Kiskunhalas, Mártírok útja 31.
  - Készenléti Rendőrség Csongrád-Csanád Megyei Határvadász Század elhelyezési körlete Cím: 6725 Szeged, Laktanya utca 16.
  - Készenléti Rendőrség Békés Megyei Határvadász Század elhelyezési körlete Cím: 4408 Orosháza, Gyopárosi út 1.
  - Készenléti Rendőrség Hajdú-Bihar Megyei Határvadász Század elhelyezési körlete Cím: 4033 Debrecen, Sámsoni út 147-149.
  - Készenléti Rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Határvadász Század elhelyezési körlete Cím: 4300 Nyírbátor, Bocskai út 2-4.
  - Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Járőrképző Tagozat Szeged Határrendészeti Oktatóbázisa Cím: 6728 Szeged, Bajai út 14. - a fenti helyszíneken túl a Készenléti Rendőrség rendelkezésre álló objektumaiban

  A képzésre történő jelentkezés a közzététel napjától folyamatos. A képzések gördülő rendszerben, ütemezetten indulnak a szerződéses határvadász létszám feltöltéséig, amelyet a Rendőrség ingyenesen biztosít. A képzés időtartama: 160 óra (4 hét).

  Jelentkezési feltételek:
  - magyar állampolgárság
  - jelentkezési életkor: 18-55 életév (még be nem töltött 55. életév)
  - büntetlen előélet
  - cselekvőképesség
  - legalább alapfokú iskolai végzettségről (8 évfolyam sikeres elvégzéséről) kiállított bizonyítvány
  - egészségi, fizikai, pszichológiai alkalmasság.

  A felvételi döntésre az egészségi, fizikai és pszichológiai alkalmasságvizsgálatok, valamint az életvitel ellenőrzés eredménye alapján kerül sor. A jelentkezési lap és annak mellékletei a rendőrség honlapján (https://www.police.hu/hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes) érhetők el.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Újabb szolnoki gyémántok a városmarketingben

  2022-09-29

  Az elmúlt években megszerzett elismerések után, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata ezúttal a „Városmarketing Gyémánt Díj” pályázaton szerezte meg a „Városmarketing gyémánt 2022” védjegyet. 

  Nehéz döntések - komoly takarékossági intézkedések Szolnokon

  2022-09-28

  Az elmúlt évek egyik legfontosabb döntése előtt áll városunk önkormányzata – beszélt a megyeszékhely önkormányzata előtt álló kihívásokról sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. Mint elhangzott, a háborús veszélyhelyzet miatt kialakult energiahiány, illetve a brüsszeli szankciók okozta drasztikus energiaár-emelkedés hatalmas terhet ró Szolnok városára is.

  Megtartották a tizennyolcadik Prima-gálát

  2022-09-26

  A nagyszabású, kulturális műsorral, fogadással színesített rendezvényen Darvasi László, Szűcs Imre, Izaki Maszahiro, Krisztián Károly, Lugosi Claudia és dr. Boros G. László is díjat vehetett át.

  Új parancsnoka lesz a szolnoki helikopterbázisnak

  2022-09-26

  Október elsejével személyi változások történnek a bázis, illetve a helyőrség parancsnoki beosztását illetően. Dr. Koller József dandártábornokot az alakulás előtt álló Magyar Honvédség légierő parancsnok-helyettesének, megbízott parancsnokának nevezték ki, helyébe dr. Bali Tamás ezredes, eddigi bázis-parancsnok-helyettes kerül.

  Jubileumi egészségnap a Tiszaligetben

  2022-09-26

  Tizedik alkalommal rendeznek egészségnapot Szolnokon, szombaton a Tiszaligetben várják mindazokat, akik számára fontos az egészségük. A részletekről a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet képviseletében Piroska Miklós igazgató, a MÁV Kórház és Rendelőintézet részéről dr. Takács Mária főorvos, míg a várost képviselve Fejér Andor alpolgármester tartott sajtótájékoztatót.