Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban

 • Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban
 • Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban
 • 2021-10-07

  Új szolgáltatással bővült a Besenyszögi úton működő létesítmény, melynek segítségével az állattartók méltó módon búcsúzhatnak kedvenceiktől.

  – Minden gazdi életében eljön az a pillanat, amikor el kell búcsúzni a szeretett kutyától, cicától. Amikor elveszítjük a házi kedvencünket, nem mindegy, milyen módon helyezzük nyugalomra az állatot. Ez a szolgáltatás ebben nyújt segítséget az állattartóknak – mondta el a csütörtöki tájékoztatón Lits László. Az ebrendészeti feladatokat is ellátó NHSZ Zounok Zrt. ügyvezetője kiemelte, a közelben nem volt ilyen, így ez egy fontos fejlesztés volt.

  – Régi az igény a szolnokiak részéről, így minden bizonnyal lesz érdeklődés a lehetőség iránt. Így méltó körülmények között, minőségi szolgáltatás keretében vehetnek búcsút kedvenceiktől az állattartók. Azt hiszem, ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz – emelte ki Szalay Ferenc polgármester. A kegyeleti kisállathamvasztás szolgáltatás mostantól igénybe vehető, a kis kedvencek hamvait szép urnákban őrizhetik meg a gazdik.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  „A haza minden előtt"

  2021-10-23

  Ahogyan szerte az országban, úgy Szolnokon is az ’56-os magyar forradalomra és szabadságharcra emlékeztek ma. 

  Működésbe lépett az ipari park vizét biztosító telep

  2021-10-21

  Elkészült az ipari park vízellátását és szennyvízelvezetését biztosító telep. A csütörtöki projektzáró rendezvényen elhangzott, hogy a több mint hétszáz millió forintos beruházás elsődleges célja a rendszer függetlenítése volt. 

  Megújult a Moha utcai játszótér

  2021-10-21

  Újabb állomásához érkezett a város játszótérfejlesztési programja, csütörtökön hivatalosan is megnyitották a Moha úti játszóteret.

  Mindenszenteki és halottak napi megemlékezéssel kapcsolatos tudnivalók

  2021-10-20

  Megerősített szolgálat, menetrendváltozás, temetői nyitvatartási rend, gépkocsiforgalom, sírjelek, sírhelyek, további parkolási terület biztosítása.

  Hazánk és a megyeszékhely gazdasági fejlődéséről tájékoztattak

  2021-10-20

  Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót a hazai gazdaság közelmúltban elért eredményeiről a Galéria Étteremben.