Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Köszönet a pedagógusoknak!

 • Köszönet a pedagógusoknak!
 • Köszönet a pedagógusoknak!
 •  

  A hagyományokat követve idén is megrendezte Szolnok városa a pedagógus napi ünnepséget, melynek ezúttal a Campus adott helyet.

  Az ünnepségen közel száz pedagógust köszöntötték az elmúlt egy esztendőben állami kitüntetésben részesülteket, majd díszoklevelek, Pedagógus Szolgálati Emlékérmek, Miniszteri Elismerő Oklevelek átadása következett. A Szolnokért Emlékérem ezüst fokozatát öten vehették át.

  Szalay Ferenc polgármester mondott köszönetet a város nevében a pedagógusok munkájáért, kiemelve, hogy egy különösen értékes területen kimagasló eredménnyel büszkélkedhetnek a szolnoki pedagógusok, ez pedig a tehetséggondozás. Utalt arra is, hogy a város önkormányzata is elkötelezett e téren, ezt visszaigazolja a közelmúltban elnyert „Tehetségbarát önkormányzat” cím is. Szólt arról is, hogy az oktatás a város stratégiailag fontos területe, ahol van még bőven tennivaló, ugyanakkor már eredmények is látszanak.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Négy köztiszteletben álló szakember kapta a Kálmándi Mihály-díjat

  2022-07-04

  Semmelweis-nap alkalmából tartottak ünnepséget a városházán, ahol négy kiváló orvos vehette át a Kálmándi Mihály-díjat Szalay Ferenc polgármestertől. Az elismerést 1994-ben alapította a város közgyűlése az egészségügy területén kimagasló munkát végző szakemberek munkájának elismerésére.

  Liliomfi és Koldusopera is a Szigligeti új bemutatói között, immár az újjászületett épületben

  2022-07-01

  A Szolnoki Művésztelepen tartotta évadzáró társulati ülését a Szigligeti Színház, hogy a nyári szünet után már a felújított és az ország egyik legmodernebb technikájú teátrumában kezdjék a következő évadot.

  Júniusi közgyűlés - Szeptemberben nyit a Szigligeti Színház, letette esküjét az új önkormányzati képviselő

  2022-06-30

  Eskütétellel kezdődött Szolnok város közgyűlésének júniusi testületi ülése. A vasárnap megtartott időközi választáson - a szavazatok 73 százalékát megszerezve - a civil jelöltként Fidesz-KDNP támogatással indult Menkó Gyula lett a Pletykafalu és a Nagy Imre körúton élők önkormányzati képviselője.

  Elkezdte munkáját a város közgyűlésében az új képviselő, Menkó Gyula

  2022-06-30

  Szolnok város közgyűlésének júniusi testületi ülésén letette képviselői esküjét Menkó Gyula, aki a vasárnapi időközi választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeként a szavazatok 73 százalékát szerezte meg.

  Több intézkedés is életbe lépett a hőségriadó miatt Szolnokon

  2022-06-27

  Harmadfokú hőségriasztás van érvényben, az előttünk álló napok rendkívül megterhelik a szervezetet, valamint az állat- és növényvilágot is. A város több intézkedést is bevezetett a következő napokra.