Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • 2019-11-27

  A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.

  - A Kossuth téri advent egy bensőséges, közkedvelt, rendkívül sikeres rendezvényünk hosszú idő óta, s ennek az egyik kiemelkedő programja a Coop Mikulás. Köszönet a cégnek azért, hogy fontosnak tartja az ünnepi időszak támogatását, biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon várják már a gyerekek, s nem utolsó sorban a felnőttek is az adventi heteket.

  - A Coop Mikulás rendkívül sikeres rendezvényünk, nagyon örülünk annak, hogy részesei lehetünk a szolnoki évvégi rendezvényeknek a magunk eszközeivel – mondta Fekete Tibor vezérigazgató. – Az itteni pozitív fogadtatás miatt Debrecenben már tizedik esztendeje szervezünk hasonló eseményt, Gyöngyösön pedig egyenesen ez a városi adventi események centruma. Büszkék vagyunk arra, hogy szolnoki cégként az ország több megyéjében vannak üzleteink, legközelebb Békés megyében terjeszkedünk, a Szarvas Coop megvásárlásával immár 1800-ra emelkedik a cégünk alkalmazottainak száma. Mindezt szolnoki cégként értük el, ami azt gondolom, jó a városnak és a megyének is. December 5-én és 6-án várunk mindenkit szeretettel a Kossuth téren!

  Rózsa József, a Sportcentrum igazgatója beszélt az ünnepi hetekről. Mint mondta, november 28-án csütörtöktől egészen újévig a Kossuth tér szeretettel, s nem utolsó sorban megannyi programmal és érdekességgel várja a szolnokiakat.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ünnepi ülésen adták át a megye legrangosabb elismeréseit

  2020-08-14

  A megyeháza dísztermében tartották pénteken délután a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezését, ahol átadták a Jász-Nagykun Szolnok Megyéért Díjat, valamint a megyei önkormányzat szakmai kitüntető díjait, illetve címeit.

  Hamarosan elkészül Szolnok 2035-ig szóló kulturális koncepciója

  2020-08-11

  Szolnok város 2020-2035 időtávra szóló kulturális koncepciójának első közösségi tervező, helyzetelemző műhelyét tartották kedden az Agórában, melyet a közeljövőben még kettő követ. A harmadik alkalmon már a következő két évre szóló cselekvési terv kidolgozása is megtörténik.

  Megnyitja kapuit a szabadstrand

  2020-08-07

  A szabadstrand tavalyi népszerűségét idén is szeretné megismételni, ehhez a Magyar Turisztikai Ügynökségtől 100 millió forintos támogatást kapott az önkormányzat, így az augusztus 8-i nyitásra új játszótér, kibővített infrastruktúra és további fejlesztések is várják a látogatókat.

  Tartós élelmiszeradomány a Szolnok Segít programnak

  2020-08-06
  Szolnok önkormányzatának tartós élelmiszer adománya indult újra útnak, hogy a szolnoki nehéz helyzetben élő családokon segítsen.

   

  Elmaradnak a város augusztusi szeptemberi nagyrendezvényei

  2020-08-05

  Sok szempontból más volt a nyár, mint az eddigiek, a pandémia teljesen újraírta a terveket. S bár az élet különböző területein tapasztalt változások és megszorítások olykor kellemetlennek tűnnek, mégis indokoltak, hiszen ezzel vehetjük elejét a vírus további terjedésének. Az intézkedések Szolnok város nagy rendezvényeit is érintik.