Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • 2019-11-27

  A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.

  - A Kossuth téri advent egy bensőséges, közkedvelt, rendkívül sikeres rendezvényünk hosszú idő óta, s ennek az egyik kiemelkedő programja a Coop Mikulás. Köszönet a cégnek azért, hogy fontosnak tartja az ünnepi időszak támogatását, biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon várják már a gyerekek, s nem utolsó sorban a felnőttek is az adventi heteket.

  - A Coop Mikulás rendkívül sikeres rendezvényünk, nagyon örülünk annak, hogy részesei lehetünk a szolnoki évvégi rendezvényeknek a magunk eszközeivel – mondta Fekete Tibor vezérigazgató. – Az itteni pozitív fogadtatás miatt Debrecenben már tizedik esztendeje szervezünk hasonló eseményt, Gyöngyösön pedig egyenesen ez a városi adventi események centruma. Büszkék vagyunk arra, hogy szolnoki cégként az ország több megyéjében vannak üzleteink, legközelebb Békés megyében terjeszkedünk, a Szarvas Coop megvásárlásával immár 1800-ra emelkedik a cégünk alkalmazottainak száma. Mindezt szolnoki cégként értük el, ami azt gondolom, jó a városnak és a megyének is. December 5-én és 6-án várunk mindenkit szeretettel a Kossuth téren!

  Rózsa József, a Sportcentrum igazgatója beszélt az ünnepi hetekről. Mint mondta, november 28-án csütörtöktől egészen újévig a Kossuth tér szeretettel, s nem utolsó sorban megannyi programmal és érdekességgel várja a szolnokiakat.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Gyöngyfűzéssel hívták fel a figyelmet a méhnyakszűrés fontosságára

  2020-01-27

  Magyarországon évente mintegy 1500 nőt diagnosztizálnak méhnyakrákkal és több, mint 400 nőt veszítünk el hazánkban a betegség miatt. Az emlőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganatnak számít a 45 éven aluli nők körében Európában és Magyarországon is, pedig védőoltással és szűréssel nagy biztonsággal megelőzhető, időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

  Gyöngyfűzéssel a megelőzésért!

  2020-01-24

  Magyarországon évente mintegy 1500 nőt diagnosztizálnak méhnyakrákkal és több, mint 400 nőt veszítünk el hazánkban a betegség miatt. Az emlőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganatnak számít a 45 éven aluli nők körében Európában és Magyarországon is, pedig védőoltással és szűréssel nagy biztonsággal megelőzhető, időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

  Rangos elismerést kapott két Szolnoki intézmény

  2020-01-23

  Rangos elismerést kapott a Verseghy Ferenc Könyvtár és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a díjakat január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár adta át az Uránia Nemzeti Filmszínházban megtartott ünnepségen. Csütörtökön Szalay Ferenc polgármester is gratulált a két intézmény vezetőjének a városházán.

  A kulturális élet kiválóságait köszöntötték

  2020-01-22

  A Magyar Kultúra Napja alkalmából a kultúra, a művészet és a sport területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó szakembereket ismerte el a város az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szerdán este tartott díjátadó gálán. Az immár hagyományosnak számító eseményen adták át a Szolnokért Emlékérmet is, melynek arany fokozatát ezúttal négyen is megkapták.

  Újabb utcában épültek parkolók a Széchenyi lakótelepen

  2020-01-22

  Míg a Széchenyi lakótelep építésének idején alig akadt gépjármű a parkolókban, hosszú évek óta helyhiánnyal küzdenek az ott élők. Egy család nem ritkán két autót is fenntart, a tízemeletes házsorok között a mintegy húszezres városrészben bizony egyre nagyobb kihívás üres parkolót találni. Örömhír, hogy a városrész önkormányzati képviselője, Tasnádi Zoltán új parkolóhelyek elkészüléséről számolt be.