Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • 2019-11-27

  A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.

  - A Kossuth téri advent egy bensőséges, közkedvelt, rendkívül sikeres rendezvényünk hosszú idő óta, s ennek az egyik kiemelkedő programja a Coop Mikulás. Köszönet a cégnek azért, hogy fontosnak tartja az ünnepi időszak támogatását, biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon várják már a gyerekek, s nem utolsó sorban a felnőttek is az adventi heteket.

  - A Coop Mikulás rendkívül sikeres rendezvényünk, nagyon örülünk annak, hogy részesei lehetünk a szolnoki évvégi rendezvényeknek a magunk eszközeivel – mondta Fekete Tibor vezérigazgató. – Az itteni pozitív fogadtatás miatt Debrecenben már tizedik esztendeje szervezünk hasonló eseményt, Gyöngyösön pedig egyenesen ez a városi adventi események centruma. Büszkék vagyunk arra, hogy szolnoki cégként az ország több megyéjében vannak üzleteink, legközelebb Békés megyében terjeszkedünk, a Szarvas Coop megvásárlásával immár 1800-ra emelkedik a cégünk alkalmazottainak száma. Mindezt szolnoki cégként értük el, ami azt gondolom, jó a városnak és a megyének is. December 5-én és 6-án várunk mindenkit szeretettel a Kossuth téren!

  Rózsa József, a Sportcentrum igazgatója beszélt az ünnepi hetekről. Mint mondta, november 28-án csütörtöktől egészen újévig a Kossuth tér szeretettel, s nem utolsó sorban megannyi programmal és érdekességgel várja a szolnokiakat.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Patinás épület homlokzata szépül a belvárosban

  2019-12-06

  A Baross út és a Szapáry út városunk két olyan utcája, amely a legtöbbet megőrizte Szolnok háború előtti utcaképéből. Ezek közül a közelmúltban már több homlokzata is megújult, jelenleg a Baross út 7. szám alatti patinás épület megszépítésén dolgoznak a szakemberek.

  Ajándékkal teli mikulás csomagokra bukkanhatunk Szolnok terein

  2019-12-03

  A Szolnoki Városi Baleset-megelőzési Bizottság a Szolnok Városi Diákok Tanácsával közösen az idén rendhagyó módon készül. „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” elnevezésű kampányával csatlakozik a közösségi oldalon népszerű „Hagyj el egy Mikulás csomagot!” eseményhez. A baleset-megelőzési bizottság Mikulása 2019. december 5-én, csütörtökön a délutáni órákban Szolnokra látogat, és 15 darab csomagot fog elhagyni Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban.

  Új közösségi házzal gyarapodik Szolnok

  2019-11-30

  „Gyülekezet a városért.” - ez a - mai kifejezéssel élve - szlogenje a szolnoki evangélikus gyülekezetnek, amely temploma mellé egy közösségi házat épít, hogy közelebb hozza az egyházhoz az embereket. A épület ünnepélyes alapkőletételén Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester is részt vett.

  Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel

  2019-11-29

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata „Családbarát Szolnok” címmel logópályázatot hirdet

  Jelentkezési lap

  Kibővül a szabadstrand, épülhet az új bölcsőde

  2019-11-28

  A november közepi alakuló ülést követően megtartotta első munkaterv szerinti ülését Szolnok város közgyűlése. A képviselőknek több fontos kérdésről is kellett dönteniük, így többek között a Bajcsy-Zsilinszky úton építendő bölcsődéről, az alpolgármester személyéről, a lakásrendelet módosításáról, illetve középiskolai ösztöndíjakról.