Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás
 • 2019-11-27

  A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.

  - A Kossuth téri advent egy bensőséges, közkedvelt, rendkívül sikeres rendezvényünk hosszú idő óta, s ennek az egyik kiemelkedő programja a Coop Mikulás. Köszönet a cégnek azért, hogy fontosnak tartja az ünnepi időszak támogatását, biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon várják már a gyerekek, s nem utolsó sorban a felnőttek is az adventi heteket.

  - A Coop Mikulás rendkívül sikeres rendezvényünk, nagyon örülünk annak, hogy részesei lehetünk a szolnoki évvégi rendezvényeknek a magunk eszközeivel – mondta Fekete Tibor vezérigazgató. – Az itteni pozitív fogadtatás miatt Debrecenben már tizedik esztendeje szervezünk hasonló eseményt, Gyöngyösön pedig egyenesen ez a városi adventi események centruma. Büszkék vagyunk arra, hogy szolnoki cégként az ország több megyéjében vannak üzleteink, legközelebb Békés megyében terjeszkedünk, a Szarvas Coop megvásárlásával immár 1800-ra emelkedik a cégünk alkalmazottainak száma. Mindezt szolnoki cégként értük el, ami azt gondolom, jó a városnak és a megyének is. December 5-én és 6-án várunk mindenkit szeretettel a Kossuth téren!

  Rózsa József, a Sportcentrum igazgatója beszélt az ünnepi hetekről. Mint mondta, november 28-án csütörtöktől egészen újévig a Kossuth tér szeretettel, s nem utolsó sorban megannyi programmal és érdekességgel várja a szolnokiakat.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elbúcsúztatták Balázs Pétert

  2021-06-14

  A Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgató a hétfői évadzáró társulati ülésen köszönt le. A teátrum igazgatója július 1-jétől Barabás Botond Jászai Mari-díjas színművész lesz.

  Technológiaváltó vállalkozásokat támogat a kormány

  2021-06-11

  A következő másfél éves újraindítási periódusban mintegy 2600 milliárd forint áll rendelkezésre a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Ezzel a programmal a jövő technológiáiba fektető, digitalizáló vállalkozások beruházásait támogatja a kormány. 

  Egy év kihagyás után újra városi pedagógus napi ünnepséget rendeztek

  2021-06-10

  A pedagógusnap alkalmából rendeztek ünnepséget csütörtökön az Aba-Novák Novák Agóra Kulturális Központban, ahol a díszokleveles pedagógusokat, a Szurmay Ernő-díjjal elismerteket, illetve a tanév során egyéb állami vagy országos kitüntetésben részesült pedagógusokat, intézményeket köszöntötte Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő.

  Átadták a felújított Kolozsvári Úti Óvodát

  2021-06-10

  Néhány hónappal a felújított Borsószem Bölcsőde átadását követően egy újabb intézmény fejlesztése zárult le. Az 1974-ben épült Kolozsvári Úti Óvoda kívül-belül megszépült.

  Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz

  2021-06-08

  2021-ben ezen a héten már hetedik alkalommal lesz légi biológiai szúnyogirtás, és – dr. Kállai Mária képviselő asszony és Szalay Ferenc polgármester közbenjárására – a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatban ideiglenesen engedélyezte a légi kémiai kezelést is.