Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Közszolgáltatási problémákkal riogatnak

 • Közszolgáltatási problémákkal riogatnak
 • Közszolgáltatási problémákkal riogatnak
 • 2019-10-11

  Az elmúlt napokban több jelzést kapott városunk önkormányzata, hogy az önkormányzati kampányban dolgozó ellenzéki aktivisták közszolgáltatások összeomlásával riogatnak.

  A Széchenyi városrészből és az Ady-Móra lakótelepről keresték városunk önkormányzatát telefonon többen azzal, hogy a távhőszolgáltatás, illetve egyéb közszolgáltatások az összeomlás szélén vannak. Fejér Andor városüzemeltetésért felelős alpolgármester szerint rendkívül veszélyes és felelőtlen dolog azzal riogatni, hogy akár a fűtéssel, akár a hulladékszállítással bármi probléma lenne.

  - Minden időszakban elítélendő ez a típusú hangulatkeltés, ám egy önkormányzati választásban ezt amolyan ütőkártyaként használni a kampányban, még tisztességtelen és erkölcstelen is - mondta az alpolgármester. - Több jelzés arról szólt, hogy ellenzéki jelöltek mellett kampányoló emberek terjesztik ezt a hírt, ezt támasztja alá, hogy a szolnoki ellenzéket cikkeivel rendre támogató egyik portál pontosan ebben a témakörben küldött polgármester úrnak kérdéseket.

  Fejér Andor hozzátette: a város közszolgáltatásai stabilan működnek, akár a fűtést, akár a hulladékszállítást nézzük, nincsenek olyan problémák, melyek miatt bárkinek aggódnia kellene.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elkészült 44 új parkolóhely a Hild Viktor úton

  2019-11-14

  Folytatódnak a fejlesztések a Széchenyi lakótelepen, ahol ezúttal a Hild Viktor úton bővült negyvennéggyel a parkolóhelyek száma. Ezzel enyhül a környező társasházakban élők parkolási gondja, a jó hír pedig az, hogy további parkolók épülnek a városrészben – mondta el Szalay Ferenc polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

  Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan.

  2019-11-14

  Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

  Megalakult Szolnok város közgyűlése

  2019-11-13

  Megtartotta alakuló ülését Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése, amelyen döntöttek a bizottságok elnökeinek, alelnökeinek és tagjainak összetételéről, az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról, illetve szavaztak az illetményekről és tiszteletdíjakról is.

  Szolnok is csatlakozott az Agrárminisztérium Országfásítási Programjához

  2019-11-13

  Még az időjárás is a kezdeményezés mellé állt, amikor szerdán délelőtt a Jubileum téren Farkas Sándor miniszterhelyettes, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és Dégi Zoltán, a Nefag Zrt. vezérigazgatója fát ültetett az Országfásítási Program részeként.

  Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

  2019-11-11

  Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál.