Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok

 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • 2023-12-27
   
  2023. szeptemberében elindult Szolnok város Fenntartható Városi Mobilitás Tervének (SUMP-jának) elkészítése, mely szorosan kapcsolódik a Fenntartható Városfejlesztési Stratégiához. 
   
  A közelmúltban már több felmérés is készült az egyes érintettek vonatkozásában, jelen munka célja, hogy egy olyan teljeskörű mobilitási terv készüljön, amiben beazonosításra kerülnek a város és a környező települések lakosai által fontosnak tartott témakörök, fejlesztések is.
   
  Fontosnak tartjuk a valós igények felmérését, a közlekedést érintő tapasztalatok és gondolatok minél alaposabb megismerését. Jelenleg a helyzetértékelési szakaszon dolgozunk, melyre épülve meghatározásra kerülnek majd Szolnok város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzelései.
  Kérjük, a kérdőív kitöltésével támogassa ezt a munkát annak érdekében, hogy az Ön észrevételeit, fejlesztési igényeit, elvárásait is figyelembe tudjuk venni a stratégiai dokumentum elkészítése során!
   
  A kérdőívet a linkre kattintva töltheti ki:
  https://forms.gle/YQSyZx4y6pwmzKTe6
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Két kiváló szakember kapott Kálmándi Mihály-díjat Semmelweis-nap alkalmából

  2024-07-02

  Semmelweis-nap alkalmából tartottak ünnepséget a városháza Hubay Ferenc dísztermében, ahol átadták a Kálmándi Mihály díjat, illetve öt fogorvos címzetes főorvosi címet igazoló oklevelet kapott.

  Különleges programokban bővelkedik az idei Múzeumok Éjszakája

  2024-06-18
  Tárlatvezetések, szerelmi jósda, tűzugrás, zenés programok és kézműves foglalkozások is szerepelnek a Múzeumok éjszakája programjában Szolnokon.
   
      

  Évadzáró: Molnár László színművész a Szolnoki Szigligeti Színház örökös tagja lett

  2024-06-06

  Eredményes évadot tudhat maga mögött a Szolnoki Szigligeti Színház. A csütörtöki évadzáró társulati ülésen főként ezeket ismertették.

  A pedagógusokat köszöntötték a Szolnoki Galériában

  2024-05-31

  A legszebb hivatást gyakorolják, gyermekeket nevelnek, jellemet formálnak, példát mutatnak. A szolnoki önkormányzat csütörtökön a Szolnoki Galériában köszöntötte a pedagógusokat. Az eseményen megjelentek a vármegyeszékhely és a vármegye elöljárói, számos intézmény és hivatal képviselője, és természetesen a főszereplők: oktatók, nevelők, pedagógusok. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Lázár János építési és közlekedési miniszter.

  Fókuszban a daganatos betegségek - Egészségfórumot tartottak a városházán

  2024-05-30

  A mozgásszegény életmódnak, az egészségtelen táplálkozásnak is köszönhetőn egyre gyakoribb a rákdiagnózis, a civilizációs betegség mind több embert érint. A megelőzésről, a gyógyítás és gyógyulás lehetőségeiről tartottak egészségfórumot a városházán.