Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok

 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • Lakossági kérdőív - Fenntartató Városi Mobilitási Terv (SUMP) - Szolnok
 • 2023-12-27
   
  2023. szeptemberében elindult Szolnok város Fenntartható Városi Mobilitás Tervének (SUMP-jának) elkészítése, mely szorosan kapcsolódik a Fenntartható Városfejlesztési Stratégiához. 
   
  A közelmúltban már több felmérés is készült az egyes érintettek vonatkozásában, jelen munka célja, hogy egy olyan teljeskörű mobilitási terv készüljön, amiben beazonosításra kerülnek a város és a környező települések lakosai által fontosnak tartott témakörök, fejlesztések is.
   
  Fontosnak tartjuk a valós igények felmérését, a közlekedést érintő tapasztalatok és gondolatok minél alaposabb megismerését. Jelenleg a helyzetértékelési szakaszon dolgozunk, melyre épülve meghatározásra kerülnek majd Szolnok város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzelései.
  Kérjük, a kérdőív kitöltésével támogassa ezt a munkát annak érdekében, hogy az Ön észrevételeit, fejlesztési igényeit, elvárásait is figyelembe tudjuk venni a stratégiai dokumentum elkészítése során!
   
  A kérdőívet a linkre kattintva töltheti ki:
  https://forms.gle/YQSyZx4y6pwmzKTe6
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Emlékhelyet is avatnak a szolnoki csata 175. évfordulóján

  2024-02-22

  Március 2-án rendezik meg a hadijátékot a Kossuth téren, melyhez kapcsolódva idén emlékhelyet is avatnak.

  A visszajelzéseket követően finomhangolják Szolnok helyi autóbusz menetrendjét

  2024-02-21

  A 2023 novemberében bevezetett új buszmenetrend kapcsán számos lakossági jelzés érkezett városunk önkormányzatához és a Volánbusz Zrt-hez. A város a közlekedési társasággal közösen áttekintette a javaslatokat, s ez alapján, amennyiben a közgyűlés is úgy dönt februári ülésén, 2024. április 1-jétől több ponton változik Szolnokon a Volánbusz szakemberei által összeállított új hálózat és menetrend. Az önkormányzat és a közlekedési vállalat a beérkezett észrevételek alapján finomhangolja az eljutási lehetőségeket, növeli a kapacitásokat és csökkenti az esetleges késéseket.

   

  Közel kétezren tornáztak a Szépkorúak Szerdája szolnoki nyitányán

  2024-02-14

  A szervezők szerint épphogy befértek a mozogni vágyó szeniorok a városi sportcsarnokba szervezett egyedülálló rendezvényre. A Magyar Szabadidősport Szövetség és a Szolnoki Sportcentrum közösen eszelte ki a harmincöt mozgásformát, melyek sorában labdás, ügyességi, koordinációs és reflexfeladatok éppúgy szerepeltek a programban, mint torna, jóga vagy tánc.

  Újraindultak a rendelések a Temető úti orvosi rendelőben

  2024-02-06

  Közelm félmilliárd forint uniós forrásból újult meg a déli városrész rendelője Szolnokon.  Február 5-től újra a régi - de már a modern kor elvárásainak megfelelő épületben folyhat a munka a Temető úti rendelőben.

   

  Parkour pálya makettel érkeztek a fiatalok a polgármesterhez

  2024-02-02

  A város oktatási-nevelési intézményeiből időről-időre érkeznek fiatalok a városházára, hogy megismerkedjenek az itt folyó munkával, illetve találkozzanak a város polgármesterével.