Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég

 • Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég
 • Nagylelkű felajánlással segít egy szolnoki cég
 • 2021-05-26
  Jelentős mennyiségű, több mint 2400 darab antimikrobiális fertőtlenítő kéz- és bőrvédő krémet ajánlott fel egy szolnoki cég az önkormányzatnak.
   
  Nagy Viktor elsősorban mint világ és Európa-bajnok, sokszoros magyar bajnok vízilabdázó közismert, de talán egyre többen kötik össze a nevét az általa vezetett Immunetec nevű céggel is, amely a pandémia során több alkalommal segített, illetve vett részt a védekezésben. - olvasható a polgármester közösségi oldalán.
   
  Nagy Viktor az átadáson hangsúlyozta, hogy szolnokiként fontosnak tartja a helyi közösség támogatását, amelytől emberként és sportolóként is sokat kapott. Az adományért Szalay Ferenc polgármester és dr. Sbestyén Ildikó jegyző mondott köszönetet.
   
  A felajánlott termékekből az SZKTT Egyesített Szociális Intézmény, a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet, a Humán Szolgáltató Központ, az NHSZ, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság, a rendőrség, a MÁV Kórház, szolnoki óvodák, a tűzoltóság és a polgármesteri hivatal kap.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Elbúcsúztatták Balázs Pétert

  2021-06-14

  A Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgató a hétfői évadzáró társulati ülésen köszönt le. A teátrum igazgatója július 1-jétől Barabás Botond Jászai Mari-díjas színművész lesz.

  Technológiaváltó vállalkozásokat támogat a kormány

  2021-06-11

  A következő másfél éves újraindítási periódusban mintegy 2600 milliárd forint áll rendelkezésre a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Ezzel a programmal a jövő technológiáiba fektető, digitalizáló vállalkozások beruházásait támogatja a kormány. 

  Egy év kihagyás után újra városi pedagógus napi ünnepséget rendeztek

  2021-06-10

  A pedagógusnap alkalmából rendeztek ünnepséget csütörtökön az Aba-Novák Novák Agóra Kulturális Központban, ahol a díszokleveles pedagógusokat, a Szurmay Ernő-díjjal elismerteket, illetve a tanév során egyéb állami vagy országos kitüntetésben részesült pedagógusokat, intézményeket köszöntötte Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő.

  Átadták a felújított Kolozsvári Úti Óvodát

  2021-06-10

  Néhány hónappal a felújított Borsószem Bölcsőde átadását követően egy újabb intézmény fejlesztése zárult le. Az 1974-ben épült Kolozsvári Úti Óvoda kívül-belül megszépült.

  Szúnyoghelyzet: légi kémiai és biológiai beavatkozás is lesz

  2021-06-08

  2021-ben ezen a héten már hetedik alkalommal lesz légi biológiai szúnyogirtás, és – dr. Kállai Mária képviselő asszony és Szalay Ferenc polgármester közbenjárására – a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatban ideiglenesen engedélyezte a légi kémiai kezelést is.