Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel

 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • 2019-11-29

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata „Családbarát Szolnok” címmellogópályázatot hirdet.

  Jelentkezési lap

  A „Családbarát Szolnok” program célja az integrált család-, gyermek-, és idősbarát környezet kialakítása, a családok törekvéseinek megerősítése, egészséges működésének elősegítése, szocializációs funkciójának kihangosítása. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata családbarát intézkedéseihez kapcsolható logó készítésére jelen felhívással pályázatot hirdet.
   
  A pályázat célja:
  olyan motívum/logó készítése, melyben kifejezésre kerül Szolnok város és a szolnoki családok kapcsolata/összetartozása, a szolnoki családok támogatásának prioritása Szolnok város által
  az elkészült logó Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának családbarát tevékenységeihez kapcsolódik a jövőben
   
  Pályázók köre:
  Szolnok Megyei Jogú Város közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek gyermek (14 éves kortól 18 éves korig) és felnőtt (18 éves kortól) kategóriában.
   
  Pályázat benyújtásának módja:
   
  A pályázatokat szabad kézzel és elektronikusan is el lehet készíteni.
   
  A logón kérjük a Családbarát Szolnok felirat feltüntetését.
   
  A pályázatokat papír alapon vagy adathordozón szükséges benyújtani az alkalmazott technikától függően.
   
  Benyújtási határidő: 2020. január 31.
   
  Benyújtás helye: Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztály (5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba)
   
  A pályázatok elbírálási határideje: 2020. február 20.
   
  A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
   
  A legjobbnak ítélt három alkotás készítői életkori kategóriánként tárgyi jutalomban részesülnek.
   
  Pályázati feltételek:
  A pályázatnak nevezési díja nincs.
  Egy pályázó maximum 3 pályamunkával pályázhat.
  A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
  A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.
   
  További információk:
   
  Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatos további információt kaphatnak Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztályán az alábbi elérhetőségeken:
  5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba, Tel: 56/503-896, E-mail: szabol@ph.szolnok.hu
   
  A pályázati felhívás és a jelentkezési lap megtalálható Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapján az info.szolnok.hu címen.
   
   
  Szolnok, 2019. november 30.
   
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megnyitja kapuit a szabadstrand

  2020-08-07

  A szabadstrand tavalyi népszerűségét idén is szeretné megismételni, ehhez a Magyar Turisztikai Ügynökségtől 100 millió forintos támogatást kapott az önkormányzat, így az augusztus 8-i nyitásra új játszótér, kibővített infrastruktúra és további fejlesztések is várják a látogatókat.

  Tartós élelmiszeradomány a Szolnok Segít programnak

  2020-08-06
  Szolnok önkormányzatának tartós élelmiszer adománya indult újra útnak, hogy a szolnoki nehéz helyzetben élő családokon segítsen.

   

  Elmaradnak a város augusztusi szeptemberi nagyrendezvényei

  2020-08-05

  Sok szempontból más volt a nyár, mint az eddigiek, a pandémia teljesen újraírta a terveket. S bár az élet különböző területein tapasztalt változások és megszorítások olykor kellemetlennek tűnnek, mégis indokoltak, hiszen ezzel vehetjük elejét a vírus további terjedésének. Az intézkedések Szolnok város nagy rendezvényeit is érintik.

  Az állam, a térség és a város is küzd a szúnyogok ellen

  2020-08-04

  Az idei szúnyoghelyzetről, az azzal kapcsolatos szolnoki intézkedésekről tartott sajtótájékoztatót szerdán Fejér Andor alpolgármester, Tasnádi Zoltán, a Fidesz és Rusvai Károly, a KDNP frakciójának vezetője.

  Kezdődik a Kolozsvári úti óvoda felújítása

  2020-08-03

  Közel negyedmilliárd forintból újítanak fel egy újabb óvodát Szolnokon: az elmúlt időszak esőzései még indokoltabbá tették a Kolozsvári úti intézmény egyébként is időszerű felújítását. A mintegy fél évszázados épületben az özönvízszerű esőzések komoly károkat okoztak, amelynek következtében nem lehetett a kisgyermekeket az óvodában tartani, hanem másik tagintézményben kellett elhelyezni.