Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel

 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • 2019-11-29

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata „Családbarát Szolnok” címmellogópályázatot hirdet.

  Jelentkezési lap

  A „Családbarát Szolnok” program célja az integrált család-, gyermek-, és idősbarát környezet kialakítása, a családok törekvéseinek megerősítése, egészséges működésének elősegítése, szocializációs funkciójának kihangosítása. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata családbarát intézkedéseihez kapcsolható logó készítésére jelen felhívással pályázatot hirdet.
   
  A pályázat célja:
  olyan motívum/logó készítése, melyben kifejezésre kerül Szolnok város és a szolnoki családok kapcsolata/összetartozása, a szolnoki családok támogatásának prioritása Szolnok város által
  az elkészült logó Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának családbarát tevékenységeihez kapcsolódik a jövőben
   
  Pályázók köre:
  Szolnok Megyei Jogú Város közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek gyermek (14 éves kortól 18 éves korig) és felnőtt (18 éves kortól) kategóriában.
   
  Pályázat benyújtásának módja:
   
  A pályázatokat szabad kézzel és elektronikusan is el lehet készíteni.
   
  A logón kérjük a Családbarát Szolnok felirat feltüntetését.
   
  A pályázatokat papír alapon vagy adathordozón szükséges benyújtani az alkalmazott technikától függően.
   
  Benyújtási határidő: 2020. január 31.
   
  Benyújtás helye: Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztály (5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba)
   
  A pályázatok elbírálási határideje: 2020. február 20.
   
  A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
   
  A legjobbnak ítélt három alkotás készítői életkori kategóriánként tárgyi jutalomban részesülnek.
   
  Pályázati feltételek:
  A pályázatnak nevezési díja nincs.
  Egy pályázó maximum 3 pályamunkával pályázhat.
  A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
  A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.
   
  További információk:
   
  Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatos további információt kaphatnak Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztályán az alábbi elérhetőségeken:
  5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba, Tel: 56/503-896, E-mail: szabol@ph.szolnok.hu
   
  A pályázati felhívás és a jelentkezési lap megtalálható Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapján az info.szolnok.hu címen.
   
   
  Szolnok, 2019. november 30.
   
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Gyöngyfűzéssel hívták fel a figyelmet a méhnyakszűrés fontosságára

  2020-01-27

  Magyarországon évente mintegy 1500 nőt diagnosztizálnak méhnyakrákkal és több, mint 400 nőt veszítünk el hazánkban a betegség miatt. Az emlőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganatnak számít a 45 éven aluli nők körében Európában és Magyarországon is, pedig védőoltással és szűréssel nagy biztonsággal megelőzhető, időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

  Gyöngyfűzéssel a megelőzésért!

  2020-01-24

  Magyarországon évente mintegy 1500 nőt diagnosztizálnak méhnyakrákkal és több, mint 400 nőt veszítünk el hazánkban a betegség miatt. Az emlőrák után a második leggyakoribb rosszindulatú daganatnak számít a 45 éven aluli nők körében Európában és Magyarországon is, pedig védőoltással és szűréssel nagy biztonsággal megelőzhető, időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

  Rangos elismerést kapott két Szolnoki intézmény

  2020-01-23

  Rangos elismerést kapott a Verseghy Ferenc Könyvtár és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a díjakat január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár adta át az Uránia Nemzeti Filmszínházban megtartott ünnepségen. Csütörtökön Szalay Ferenc polgármester is gratulált a két intézmény vezetőjének a városházán.

  A kulturális élet kiválóságait köszöntötték

  2020-01-22

  A Magyar Kultúra Napja alkalmából a kultúra, a művészet és a sport területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó szakembereket ismerte el a város az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szerdán este tartott díjátadó gálán. Az immár hagyományosnak számító eseményen adták át a Szolnokért Emlékérmet is, melynek arany fokozatát ezúttal négyen is megkapták.

  Újabb utcában épültek parkolók a Széchenyi lakótelepen

  2020-01-22

  Míg a Széchenyi lakótelep építésének idején alig akadt gépjármű a parkolókban, hosszú évek óta helyhiánnyal küzdenek az ott élők. Egy család nem ritkán két autót is fenntart, a tízemeletes házsorok között a mintegy húszezres városrészben bizony egyre nagyobb kihívás üres parkolót találni. Örömhír, hogy a városrész önkormányzati képviselője, Tasnádi Zoltán új parkolóhelyek elkészüléséről számolt be.