Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel

 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • Pályázati felhívás - Családbarát Szolnok címmel
 • 2019-11-29

  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata „Családbarát Szolnok” címmellogópályázatot hirdet.

  Jelentkezési lap

  A „Családbarát Szolnok” program célja az integrált család-, gyermek-, és idősbarát környezet kialakítása, a családok törekvéseinek megerősítése, egészséges működésének elősegítése, szocializációs funkciójának kihangosítása. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata családbarát intézkedéseihez kapcsolható logó készítésére jelen felhívással pályázatot hirdet.
   
  A pályázat célja:
  olyan motívum/logó készítése, melyben kifejezésre kerül Szolnok város és a szolnoki családok kapcsolata/összetartozása, a szolnoki családok támogatásának prioritása Szolnok város által
  az elkészült logó Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának családbarát tevékenységeihez kapcsolódik a jövőben
   
  Pályázók köre:
  Szolnok Megyei Jogú Város közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek gyermek (14 éves kortól 18 éves korig) és felnőtt (18 éves kortól) kategóriában.
   
  Pályázat benyújtásának módja:
   
  A pályázatokat szabad kézzel és elektronikusan is el lehet készíteni.
   
  A logón kérjük a Családbarát Szolnok felirat feltüntetését.
   
  A pályázatokat papír alapon vagy adathordozón szükséges benyújtani az alkalmazott technikától függően.
   
  Benyújtási határidő: 2020. január 31.
   
  Benyújtás helye: Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztály (5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba)
   
  A pályázatok elbírálási határideje: 2020. február 20.
   
  A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
   
  A legjobbnak ítélt három alkotás készítői életkori kategóriánként tárgyi jutalomban részesülnek.
   
  Pályázati feltételek:
  A pályázatnak nevezési díja nincs.
  Egy pályázó maximum 3 pályamunkával pályázhat.
  A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
  A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.
   
  További információk:
   
  Az érdeklődők a pályázattal kapcsolatos további információt kaphatnak Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészség- és Családügyi Osztályán az alábbi elérhetőségeken:
  5000 Szolnok, Kossuth tér 9. Új épület I. em. 115. szoba, Tel: 56/503-896, E-mail: szabol@ph.szolnok.hu
   
  A pályázati felhívás és a jelentkezési lap megtalálható Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapján az info.szolnok.hu címen.
   
   
  Szolnok, 2019. november 30.
   
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Patinás épület homlokzata szépül a belvárosban

  2019-12-06

  A Baross út és a Szapáry út városunk két olyan utcája, amely a legtöbbet megőrizte Szolnok háború előtti utcaképéből. Ezek közül a közelmúltban már több homlokzata is megújult, jelenleg a Baross út 7. szám alatti patinás épület megszépítésén dolgoznak a szakemberek.

  Ajándékkal teli mikulás csomagokra bukkanhatunk Szolnok terein

  2019-12-03

  A Szolnoki Városi Baleset-megelőzési Bizottság a Szolnok Városi Diákok Tanácsával közösen az idén rendhagyó módon készül. „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” elnevezésű kampányával csatlakozik a közösségi oldalon népszerű „Hagyj el egy Mikulás csomagot!” eseményhez. A baleset-megelőzési bizottság Mikulása 2019. december 5-én, csütörtökön a délutáni órákban Szolnokra látogat, és 15 darab csomagot fog elhagyni Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban.

  Új közösségi házzal gyarapodik Szolnok

  2019-11-30

  „Gyülekezet a városért.” - ez a - mai kifejezéssel élve - szlogenje a szolnoki evangélikus gyülekezetnek, amely temploma mellé egy közösségi házat épít, hogy közelebb hozza az egyházhoz az embereket. A épület ünnepélyes alapkőletételén Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester is részt vett.

  Kibővül a szabadstrand, épülhet az új bölcsőde

  2019-11-28

  A november közepi alakuló ülést követően megtartotta első munkaterv szerinti ülését Szolnok város közgyűlése. A képviselőknek több fontos kérdésről is kellett dönteniük, így többek között a Bajcsy-Zsilinszky úton építendő bölcsődéről, az alpolgármester személyéről, a lakásrendelet módosításáról, illetve középiskolai ösztöndíjakról.

  Közeleg advent első hétvégéje, jön a Coop-Mikulás

  2019-11-27

  A szolnoki adventi forgatag az esztendő talán legszebb időszakát teszi különlegessé – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető Fekete Tiborral, a Coop Szolnok vezérigazgatójával, valamint Rózsa Józseffel, a Sportcentrum igazgatójával az esztendő utolsó heteinek Kossuth téri rendezvényeiről beszélt.