Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Parkolóépítés kezdődik a Moha úton

 • Parkolóépítés kezdődik a Moha úton
 • Parkolóépítés kezdődik a Moha úton
 • 2022-03-22

  A Kassai és Moha út belső területén a parkolási helyzetet megváltoztató beruházás során 68 darab merőleges állású parkoló létesül, melyből 3 darab akadálymentes lesz.

  A kivitelezési munkálatok során a parkolóépítés mellett a területen csapadékvíz elvezető rendszert is kialakítanak, valamint a meglévő útburkolat és két járdaszakasz rekonstrukciója is megtörténik.

  A munkálatokról - melyek április elején kezdődnek - a kivitelező szórólapok, valamint forgalom technikai táblák kihelyezésével tájékoztatja az ott lakókat és területre érkezőket. Mivel a kivitelezés ideje alatt a jelenleginél kevesebb parkolóhely áll majd rendelkezésre, kérjük az érintetteket, hogy gépjárműveik elhelyezésekor a környező utcák lehetőségeit vegyék igénybe.

  A beruházás a kormány támogatásával, mintegy nettó 92 millió Ft-ból valósul meg és várhatóan a nyár végére fejeződik be.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Megnyílt a Várkapu látogatóközpont

  2024-05-28

  Európa végváraként védjük a kontinens keresztény kultúráját, védjük nemzeti mivoltunkat - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szolnokon.

  Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetésről

  2024-05-27
  A korábbi évekhez hasonlóan Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is biztosítja a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.
   

  A 175 évvel ezelőtti szolnoki csatára koncertekkel emlékeznek a Szolnoki Szimfonikusok

  2024-05-22

  175 éve, 1849 tavaszán zajlott a dicsőséges tavaszi hadjárat. A jeles évforduló kapcsán a magyar állam több lépést is tett azért, hogy a sokszor névtelen hősöknek méltó emléket állítson. A Szolnoki Szimfonikus emlékkoncerttel tisztelegnek az évforduló előtt. A részletekről Patkós Imre szakmai igazgató, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester tartott sajtótájékoztatót.

  Nyári tábor

  2024-05-21

  A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. 2024. június 24-től 2024. augusztus 23-ig naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári tábort szervez.

  Átadták a Szolnok Családbarát Munkahelye címeket

  2024-05-15

  A városháza dísztermében tartott ünnepségen adták át – immár ötödik alkalommal – a  „Szolnok Családbarát Munkahelye” címet, melyen Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.