Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán

 • Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán
 • Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán
 •  

  Augusztus 6-án rendezik az Abonyi Vágtát, a Budapesti Nemzeti Vágta egyik előfutamát. A rendezvény helyszíne az abonyiak által nagyon kedvelt szabadidős terület, a Parkerdő és környéke lesz. 

  Pető Zsolt, Abony polgármestere jelentette be, hogy Dr. Nagy István agrárminiszter elfogadta a felkérést és fővédnökséget vállalt az Abonyi Vágta felett.

  - Örömteli, hogy rendezvényünk egy igazi lovas ünnep mellett főzőversennyel és kiállításokkal, valamint a térség településeinek értékeit, helyi termékeit bemutatva valódi országos programmá válhat - mondta.

  - Abony város közössége az elmúlt időszakban bizonyította, hogy képes olyan rendezvények szervezésére, lebonyolítására, melyek nem csak a helyben élőknek, hanem az idelátogatóknak is sok örömet és élményt jelentenek. Nagy izgalommal és sok munkával készülünk a vágtára. Meggyőződésem, hogy e rendezvény országos ismertséget hozhat városunknak. Köszönöm Dr. Nagy István agrárminiszternek, hogy elfogadta a felkérést és fővédnökséget vállalt az Abonyi Vágta felett - zárta tájékoztatóját a városvezető.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Az árvízvédelmet is javítja a Zagyva-parti beruházás

  2022-08-11

  Egy nagyon fontos árvízvédelmi beruházás is megvalósul a „Szolnok VÁR! - Szolnoki Várkerület turisztikai célú fejlesztése” című projekt részeként, a munkálatok már elkezdődtek a Zagyva-parti Bástya sétányon,a projekt 2023 őszén fejeződik be. A fejlesztés a vízügyi igazgatósággal együttműködve zajlik. mondta el Szalay Ferenc helyszíni sajtótájékoztatón.

  Harmadfokú hőségriasztás csütörtöktől szombatig

  2022-08-04
  Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 0 órától  2022. augusztus 6-án (szombat) 24 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.

  Változások Szolnok parkolási rendjében

  2022-08-02

  Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is. 

  Első alkalommal rendezik meg szombaton a Vízre, Szolnok! eseményt

  2022-07-21

  Vízre, Szolnok! címmel hagyományteremtő rendezvényt indít útjára szombaton, a Holt-Tiszai Vízisport Központban a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és Ligeti József, a térség önkormányzati képviselője.

  Szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás

  2022-07-19

  Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. július 20-án (szerda) 00.00 órától 2022. július 23-án (szombat) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.