Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről

 • Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről
 • Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről
 • 2022-09-21
  Magyarország Kormánya felmérést végez annak érdekében, hogy a lakosság részére a téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag biztosítva legyen. Ehhez a felméréshez az önkormányzatok segítségét veszi igénybe.
   
  A felmérés arra irányul, hogy Szolnokon hány lakás fűtéséhez, mekkora mennyiségű barnakőszén szükséges a téli időszakban.
   
  Amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, kérjük, hogy töltsék ki és juttassák vissza az erre a célra készült adatlapot.
   
  Az adatlap beszerezhető Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociális Támogatások Osztályán (Szolnok, Kossuth tér 1.), illetve a Belvárosi Ügyfélközpontnál (Szolnok, Kossuth tér 9.), valamint letölthető az info.szolnok.hu oldalról.
   
  A kitöltött adatlapot kérjük, hogy 2022. szeptember 29-ig jutassák vissza Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociális Támogatások Osztályára 
  -személyesen, 
  -postai úton vagy 
  -elektronikusan.
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán Igazgatóság
  Szociális Támogatások Osztálya 
  Szolnok, Kossuth tér 1. földszint
  szoctam@ph.szolnok.hu
  Telefon: 56/503-586
   
  Ügyfélfogadási idő:
  hétfőn 13-16 óráig,
  szerdán 9-11 óráig és 13-15 óráig,
  pénteken 9-12 óráig.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Újabb szolnoki gyémántok a városmarketingben

  2022-09-29

  Az elmúlt években megszerzett elismerések után, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata ezúttal a „Városmarketing Gyémánt Díj” pályázaton szerezte meg a „Városmarketing gyémánt 2022” védjegyet. 

  Nehéz döntések - komoly takarékossági intézkedések Szolnokon

  2022-09-28

  Az elmúlt évek egyik legfontosabb döntése előtt áll városunk önkormányzata – beszélt a megyeszékhely önkormányzata előtt álló kihívásokról sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. Mint elhangzott, a háborús veszélyhelyzet miatt kialakult energiahiány, illetve a brüsszeli szankciók okozta drasztikus energiaár-emelkedés hatalmas terhet ró Szolnok városára is.

  Megtartották a tizennyolcadik Prima-gálát

  2022-09-26

  A nagyszabású, kulturális műsorral, fogadással színesített rendezvényen Darvasi László, Szűcs Imre, Izaki Maszahiro, Krisztián Károly, Lugosi Claudia és dr. Boros G. László is díjat vehetett át.

  Új parancsnoka lesz a szolnoki helikopterbázisnak

  2022-09-26

  Október elsejével személyi változások történnek a bázis, illetve a helyőrség parancsnoki beosztását illetően. Dr. Koller József dandártábornokot az alakulás előtt álló Magyar Honvédség légierő parancsnok-helyettesének, megbízott parancsnokának nevezték ki, helyébe dr. Bali Tamás ezredes, eddigi bázis-parancsnok-helyettes kerül.

  Jubileumi egészségnap a Tiszaligetben

  2022-09-26

  Tizedik alkalommal rendeznek egészségnapot Szolnokon, szombaton a Tiszaligetben várják mindazokat, akik számára fontos az egészségük. A részletekről a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet képviseletében Piroska Miklós igazgató, a MÁV Kórház és Rendelőintézet részéről dr. Takács Mária főorvos, míg a várost képviselve Fejér Andor alpolgármester tartott sajtótájékoztatót.