Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Támogatásra pályázhatnak a turisztikai szektor egyes szereplői Szolnokon

 • Támogatásra pályázhatnak a turisztikai szektor egyes szereplői Szolnokon
 • Támogatásra pályázhatnak a turisztikai szektor egyes szereplői Szolnokon
 • 2021-04-12

  Az önkormányzat a 2020/21-es évekre vonatkozóan, az országban elsőként olyan támogatási rendszert vezetett be, mellyel a koronavírus-járvány által leginkább sújtott vállalkozásokat segíti: a turizmus- és idegenforgalmi bevételektől eleső szállodákat, hoteleket, panziókat, fogadókat, szállókat, vendégházakat, éttermeket, vendéglőket.

  Ehhez a város 2020-ban 6 millió forint támogatást biztosított, míg idén már 10 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre. Ezúttal is pályázat benyújtásával nyílik lehetőség a támogatás igénylésére.

  A támogatás összege a megállapított építményadó fizetési kötelezettség mértékének 50 %-a 2021-ben.  A támogatás iránti kérelmet Szolnok Megyei Jogú Város polgármesteréhez címezve, Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Városmarketing és Turisztikai Osztályán tudják benyújtani az igénylők 2021. május 15. napjáig. A határidő jogvesztő, a határidőn túl beérkező pályázatok befogadására nincs lehetőség.

  A kapcsolódó dokumentumok a www.szolnok.hu weboldalról (https://info.szolnok.hu/polgarmesteri-hivatal-m3/helyi-gazdasagvedelmi-tamogatas-n10990) letölthetőek, illetve a támogatásra jogosultak részére megküldi a hivatal 2021. április 15-ig.

  A támogatás iránti kérelem benyújtásával kapcsolatban további felvilágosítás és információ ügyfélfogadási időben a 06 56/503-422-es telefonszámon, illetve a marketing@ph.szolnok.hu e-mail címen kérhető.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A belvárosi nagytemplom után megújult az egykori ferences rendház is

  2021-05-13

  Az elmúlt évtizedben nem volt olyan év, amikor ne újult volna meg valamilyen intézmény Szolnokon. Egymás után szépültek az iskolák, óvodák, bölcsődék, az utóbbi néhány esztendőben pedig több szolnoki templom, a város gyönyörű, régi épületei is új „ruhát” kaptak. Ezek sorában a belvárosi nagytemplom és a mellette lévő egykori ferences rendház felújítása volt a legnagyobb beruházás.

  Emelkedett a települési gyógyszertámogatás jövedelemhatára Szolnokon

  2021-05-05

  A pandémia miatt nehezebb évet zárt az ország, a járvány elhúzódása pedig számos család életét megnehezítette. Az önkormányzat települési gyógyszertámogatással kapcsolatos döntése azonban sokuknak jelenthet segítséget. A részletekről Györfi Mihály alpolgármester tartott sajtótájékoztatót szerdán.

  Garanciális javításokat végeznek a Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon

  2021-05-05

  Május 6-án csütörtökön garanciális javításokat végeznek a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon.

  Ezen a héten is lesz szúnyoglárvairtás Szolnokon

  2021-05-04

  A gyorsan melegedő időjárás kedvez a szúnyoglárbák fejlődésének, ezért a város önkormányzata újra légi bioógiai lárvairtást végeztet.

  Habara István r. törzsőrmester kapta a Szolnok rendőre elismerést

  2021-05-03

  A rendőrség napja alkalmából idén is egy Police órát kapott Szolnok önkormányzatától egy kiváló munkát végző rendőr.