Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városházi KulTÚRA - Időutazás a városházán

 • Városházi KulTÚRA - Időutazás a városházán
 • Városházi KulTÚRA - Időutazás a városházán
 • 2021-07-19

  Szolnok város komoly energiákat fordít a megyeszékhely értékeinek megismertetésére, ezért „Városházi KulTÚRA” címmel a városházát bemutató programot szervez 2021. augusztus 11-én 16:00-kor. A résztvevők az 1 órás program alkalmával megismerhetik többek közt az épület történetét, bepillantást nyerhetnek azon helyiségekbe, melyek a mindennapokban a látogatók előtt zárva vannak, betekinthetnek a polgármesteri, alpolgármesteri irodákba, megismerhetik a Dísztermet, a házasságkötő termet, végig sétálhatnak a folyosókon, mindezt Szalay Ferenc polgármester idegenvezetésével.

  A program maximális létszáma 25 fő. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet 2021. augusztus 4-ig várunk a marketing@ph.szolnok.hue-mail címen.

  Ismerje meg Szolnok egyik legismertebb épületének, az 1884-ben épült, régmúltra visszatekintő városházának történetét, melynek falai sok-sok érdekességet rejtenek!

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A buliszemeteléssel kapcsolatos korosztályi vélemények megismerése.

  2021-07-30

  Ön a kérdőív kitöltésével egy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által koordinált kutatásban vesz részt, melynek célja a szolnoki Tisza-part környezeti kezelésével, ezen belül a „buliszemeteléssel” kapcsolatos korosztályi vélemények megismerése.

  Száz darab új zöldautóbusz beszerzésére nyert el támogatást a Volánbusz

  2021-07-30

  A közlekedési vállalat idén tavasszal 100 elektromos autóbusz beszerzésére nyújtott be pályázatokat a Zöld Busz Programban. A 2021. július 30-i eredményhirdetés alapján a Volánbusz Közép-Európában is kiemelkedő darabszámú, alternatív meghajtású jármű beszerzésére és a kapcsolódó töltő-infrastruktúra kiépítésére kap vissza nem térítendő támogatást. A pályázatok sikerének köszönhetően 2022 első negyedévétől Székesfehérváron, Győrben, Zalaegerszegen, Szolnokon, Egerben és Szegeden, valamint a budapesti agglomerációban állhatnak forgalomba az új, lokálisan zéró károsanyag-kibocsátású autóbuszok.

   

  Parádés meccsek különleges környezetben: újra FIBA 3X3 a Tiszai hajósok terén

  2021-07-29

  Idén ötödik alkalommal ad otthont Szolnok a FIBA 3X3 nemzetközi kosárlabda rendezvénynek, amelyre Európa számos országából érkeznek csapatok. A helyszín ezúttal is a gyönyörű Tiszai hajósok tere, ahol közel 600 néző foglalhat helyet a lelátókon – mondta Szalay Ferenc polgármester a rendezvény sajtótájékoztatóján.

  Kezdődik a Parti-Túra, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ingyenes, szabadtéri koncertsorozata

  2021-07-28

  A Szolnoki Szimfonikusok az idei nyáron a már jól ismert helyszínek mellett Szolnok két új városrészébe is elviszi a Parti-Túra előadásait. 2021-ben koncertet adnak a Tallinn városrészben és a Kertvárosban is. A hat koncertből álló koncertsorozat minőségi kulturális szórakozást ígér. A fesztivál színvonalas és változatos produkciókkal vár minden kedves zenerajongót.

  Elkezdődik a Szolnok ispán krt. felújítása

  2021-07-27

  Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program.