Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Vízre, Szolnok!

 • Vízre, Szolnok!
 • Vízre, Szolnok!
 •  

  Júliusban kerül megrendezésre a „VÍZRE, SZOLNOK!” sportnap a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. Az egész napos program mentora és ötletgazdája Ligeti József, a városrész önkormányzati képviselője. A Tisza és a Holt-Tisza megannyi vízisport terepe, mely karnyújtásnyira van a szolnoki lakosoktól. Sportolási lehetőségek bemutatására, az evezős sportok megismerésére invitálják az érdeklődőket, a családi sportnap keretében kipróbálhatják többek között a kajakozás, a SUP-ozás és a sárkányhajózás nyújtotta élvezeteket.

  A rendezvény helyszíne a Holt-Tiszai Vízisport Központ, ide várják az érdeklődőket 2022. július 23-án szombaton 9.00-16.00 között a Holt-Tiszai Vízisportközpont, 500 m - Céltorony közötti vízfelületen.

  Programok:

  - evezés indián kenuval
  - evezés kajak-kenuval
  - evezés sárkányhajóval
  - evezés SUP-pal (Stand Up Paddle - a szörfözés egy válfajáról van szó, amiben egy hagyományosnál hosszabb és szélesebb deszkán állva evezővel hajtjuk magunkat előre)
  - szárazföldi evezős ergométer kipróbálása
  - tengeri evezős hajó kipróbálása

  Az érdeklődők biztonságos körülmények között motorcsónakos kíséret és orvosi felügyelet mellett használhatják a sporteszközöket. Mentőmellény használata kötelező. Javasolt a vízicipő használata (nem papucs!). Egésznapos büfé, zene, hangosítás biztosított. Forróság esetén párakapuk kerülnek kihelyezésre. Öltözőhasználatot biztosít a szervező. A programban való részvétel feltétele egy egyéni felelősségvállaló nyilatkozat kitöltése. A rendezvény nyitott és díjmentes.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Az árvízvédelmet is javítja a Zagyva-parti beruházás

  2022-08-11

  Egy nagyon fontos árvízvédelmi beruházás is megvalósul a „Szolnok VÁR! - Szolnoki Várkerület turisztikai célú fejlesztése” című projekt részeként, a munkálatok már elkezdődtek a Zagyva-parti Bástya sétányon,a projekt 2023 őszén fejeződik be. A fejlesztés a vízügyi igazgatósággal együttműködve zajlik. mondta el Szalay Ferenc helyszíni sajtótájékoztatón.

  Harmadfokú hőségriasztás csütörtöktől szombatig

  2022-08-04
  Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 0 órától  2022. augusztus 6-án (szombat) 24 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.

  Változások Szolnok parkolási rendjében

  2022-08-02

  Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is. 

  Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán

  2022-08-01

  Augusztus 6-án rendezik az Abonyi Vágtát, a Budapesti Nemzeti Vágta egyik előfutamát. A rendezvény helyszíne a helyiek által nagyon kedvelt szabadidős terület, a Parkerdő és környéke lesz. 

  Első alkalommal rendezik meg szombaton a Vízre, Szolnok! eseményt

  2022-07-21

  Vízre, Szolnok! címmel hagyományteremtő rendezvényt indít útjára szombaton, a Holt-Tiszai Vízisport Központban a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és Ligeti József, a térség önkormányzati képviselője.