Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A közfeladatot ellátó szerv felettes, illetve felügyeleti szervének, hatósági döntései tekintetében a fellebbezés elbírálására jogosult szervnek, ennek hiányában a közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban

 

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése és annak bizottságai, Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere, Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzője felettes, illetve felügyeleti szerve, felette törvényességi ellenőrzést gyakorló szerv,

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése által önkormányzati hatósági ügyben meghozott döntése tekintetében fellebbezés elbírálására jogosult szerv,

Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzője által államigazgatási hatósági ügyben meghozott döntése tekintetében fellebbezés elbírálására jogosult szerv:

 

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

székhelye: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 2.

postai címe: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 2.

telefon-és telefaxszáma: +36 56 795 764, +36 56 795 789

elektronikus levélcíme: titkarsag@jasz.gov.hu

honlapja: https://kormanyhivatalok.hu/kormanyhivatalok/jasz-nagykun-szolnok

ügyfélszolgálatának elérhetőségei: +36 56 795 764

 

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése által önkormányzati hatósági ügyben átruházott hatáskörben, jegyző vagy polgármester által meghozott hatósági döntés esetében fellebbezés elbírálására jogosult szerv,

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala irányító, felügyeleti szerve:

 

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése

székhelye: 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.

postai címe: 5000 Szolnok, Kossuth tér 9.

telefon-és telefaxszáma: +36 56 503-503

elektronikus levélcíme: szolnph@ph.szolnok.hu

honlapja: https://info.szolnok.hu

ügyfélszolgálatának elérhetőségei: +36 56 503-503

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Megnyílt a Várkapu látogatóközpont

2024-05-28

Európa végváraként védjük a kontinens keresztény kultúráját, védjük nemzeti mivoltunkat - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szolnokon.

Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetésről

2024-05-27
A korábbi évekhez hasonlóan Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is biztosítja a rászoruló gyermekek számára a déli meleg főétkezést a nyári szünetben.
 

A 175 évvel ezelőtti szolnoki csatára koncertekkel emlékeznek a Szolnoki Szimfonikusok

2024-05-22

175 éve, 1849 tavaszán zajlott a dicsőséges tavaszi hadjárat. A jeles évforduló kapcsán a magyar állam több lépést is tett azért, hogy a sokszor névtelen hősöknek méltó emléket állítson. A Szolnoki Szimfonikus emlékkoncerttel tisztelegnek az évforduló előtt. A részletekről Patkós Imre szakmai igazgató, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester tartott sajtótájékoztatót.

Nyári tábor

2024-05-21

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. 2024. június 24-től 2024. augusztus 23-ig naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári tábort szervez.

Átadták a Szolnok Családbarát Munkahelye címeket

2024-05-15

A városháza dísztermében tartott ünnepségen adták át – immár ötödik alkalommal – a  „Szolnok Családbarát Munkahelye” címet, melyen Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.