Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnokért Emlékérem

 

2020.

Arany fokozat

Bali István

Dr. Lambert Istvánné

Pataki Béla

Rigó Éva

Tóth Béla

Dr. Nagy Imre

Pintér Lajos

Varga Béla

 

Ezüst fokozat:

Barcsikné Szatmári Edina

 

Bronz fokozat:

Nedbalek Ferenc

 

2021.

Arany Fokozat:

Hadvina Dóra 

Nagy Viktor

Angyal Dániel 

Bátori Zsolt

 

Ezüst Fokozat:

Bacsóné Tóth Zsuzsanna

Baksáné Vincze Erzsébet

Csákné Nagy Katalin

Cristian Marianna

Dr. Rimay-Volter Klára

Dudás Ljudmila

Kovács József Péter

Nagy Imre

Sülyös Sándor

Szűcs Gyula István

Szűcs Magdolna

Vargáné Kozma Edit

Végh László

 

2022.

Arany fokozat:

Szolnoki Kodály Kórus

Zsemlyéné Toperczer Andrea

Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Humán Szolgáltató Központ ukrán menekülteket segítő munkatársi közössége

Tisza Táncegyüttes

 

Ezüst fokozat:

Gál János

Kukri Sándor

Nagy Imréné

Pádár János

Oláh Péterné

 

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Ledcsere-programot indít az önkormányzat!

2022-08-18

Egy környezetbarát gesztussal járul hozzá Szolnok önkormányzata a város otthonainak eneregiatakarékosabbá tételéhez. A programnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a lakosság ingyen izzókhoz jusson, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet.

Jelentkezz szerződéses határvadász képzésre!

2022-08-17

Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít. 

Felkérés Szolnok város klímastratégiájának véleményezésére

2022-08-12

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett abban, hogy a klímaváltozás jelentette kihívásokra felkészülten reagáljon. Ennek jegyében, a KEHOP-1.2.1-18-2019-00253 azonosítószámú, „Szolnok város helyi klímastratégiájának kidolgozása” című projekt keretén belül szakértők bevonásával készült el Szolnok Város Klímastratégiája.

Forgalmi változások a Szent István-napi rendezvények miatt

2022-08-12

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. értesíti Szolnok város lakosságát, valamint a közúton közlekedőket, hogy a Szent István-napi rendezvénysorozat megrendezése miatt a övetkező forgalmi változásokra lehet számítani.

Az árvízvédelmet is javítja a Zagyva-parti beruházás

2022-08-11

Egy nagyon fontos árvízvédelmi beruházás is megvalósul a „Szolnok VÁR! - Szolnoki Várkerület turisztikai célú fejlesztése” című projekt részeként, a munkálatok már elkezdődtek a Zagyva-parti Bástya sétányon,a projekt 2023 őszén fejeződik be. A fejlesztés a vízügyi igazgatósággal együttműködve zajlik. mondta el Szalay Ferenc helyszíni sajtótájékoztatón.