Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Állatorvosi ügyelet

 • Állatorvosi ügyelet
 • Állatorvosi ügyelet
 • 2021-02-22

  Ügyeleti időpontok: szombaton: 13-18 óráig, vasár- és ünnepnap: 08-18 óráig.

  Hívhatóak: 06-20/346-1988-as mobilszámon.

  Ügyelet ellátás módja, helye: hívás alapján, az állat tartási helyén illetve állatorvosi rendelőben.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről

  2022-09-21

  Amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, kérjük, hogy töltsék ki és juttassák vissza az erre a célra készült adatlapot.

  Újra bringás reggeli lesz a Kossuth téren

  2022-09-20

  „Bringázz a munkába! és suliba” - A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló hazai kampány célja, hogy a családokat aktív testmozgásra bíztassa, a gyerkőcöket pedig felelős közlekedésre tanítsa.

  Hallatlanul halas hétvége – újra Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fesztivál

  2022-09-19

  Kilencedik alkalommal rendezik meg a Tiszai Hal Napját – Sparhelt Fesztivált a Tisza partján, a gyaloghíd környékén és a Tiszai hajósok terén a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. A sajátos hangulatú, a város nyári rendezvényeit záró program a folyó élővilágával, a partjain élők hagyományaival, a folyó gazdag halállományából készíthető finomságokkal kívánja megismertetni a látogatókat.

   

  Fenntartható közlekedési eszközöket próbálhatunk ki szombaton

  2022-09-19

  Zöldüljön Szolnok! És ez nem csak a szépen gondozott zöldterületek nagyságának növelésre vonatkozik, de az is kiemelten fontos, hogy a városban közlekedő járművek közül mind több legyen fenntartható működésű.

  Átadták a megújult Szolnoki Szigligeti Színházat

  2022-09-17

  Átadták a mintegy 7,6 milliárd forintból, 6 milliárdos kormányzati támogatással teljesen megújult Szolnoki Szigligeti Színházat pénteken.